ODIK vloert IJsselvogels

Het aloude gezegde "Een goed begin is het halve werk" ging op dinsdagavond 24 september niet op voor IJsselvogels in hun strijd tegen ODIK 1. De ploeg uit Moordrecht kwam wel goed uit de startblokken en kwam rap op 0-1. Maar dat was dan ook de enige keer dat ze op voorsprong stonden. Want Willianne trok de stand al snel gelijk en daarna volgde een periode van amper 9 minuten waarin ODIK met 5 treffers (2 van Luuk en 3 van Gilbert) de wedstrijd in het juiste perspectief zette.

Met een ruststand van 10-3 kwam IJsselvogels er nog genadig van af.

In de tweede helft deed de ploeg van Adriaan er nog een schepje bovenop. IJsselvogels kreeg alle hoeken van het veld te zien en werd genadeloos afgedroogd.
Niet alleen de vaste schutters Luuk, Gilbert en Hugo scoorden er lustig op los. Ook de op het laatste moment van het trainingsveld geplukte Jordi, die de wegens familieomstandigheden afwezige Elmar uitstekend verving, deed vrolijk mee aan het doelpuntenfestijn.
Bovendien deed het basis-kwartet dames ook nog een duit in het zakje.

Vijf minuten voor tijd werden Marco en Carlin nog ingebracht. Het laatste doelpunt kwam van IJsselvogels waarmee de eindstand op een overtuigende 29-11 voor ODIK werd bepaald.

Complimenten voor dehele ploeg, maar vooral voor Jordi, die totaal onvoorbereid vol aan de bak moest en een prima wedstrijd speelde. Door zijn sterke optreden als rebounder stelde hij Luuk in staat om zijn specialiteit; doelpunten maken, perfect uit te voeren.

De foto's van deze avondwedstrijd zijn hier te zien.