Tjoba 1 - ODIK 1

Tjoba 18
ODIK 14

BARNEVELD - ODIK heeft zaterdag kostbare punten in Zeeland laten liggen. De wedstrijd tegen Tjoba uit 's Heer Hendrikskinderen werd verloren met 18-14. Hoewel coach Adriaan van Dijk aankondigde dat de reis naar de Zeeuwse club 'enkel en alleen voor twee punten' gemaakt werd, straalde de Barneveldse ploeg dat niet uit. De bezoekers begonnen slap aan de wedstrijd. Hoewel bekend was dat Tjoba loert op korte kansen rondom de korf, liet de ploeg van Van Dijk Tjoba meerdere malen van dichtbij vrijkomen. Tjoba benutte deze kansen uiterst effectief. Na twintig minuten spelen keek ODIK tegen een achterstand van maarliefst zeven doelpunten aan.

Dankzij een sterke inhaalrace wisten de Barnevelders de marge terug te brengen tot twee doelpunten. Vlak voor het eind van de wedstrijd scoorde Tjoba via een afstandschot en wist ODIK dat de wedstrijd verloren was. "We hebben deze nederlaag aan onszelf te wijten. Doordat we niet vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief namen, bezorgden we onszelf een moeilijke middag tegen deze fysiek sterke ploeg. Aankomende dinsdag hebben we wat goed te maken tegen de IJsselvogels.", aldus Van Dijk.

Doelpuntenmakers ODIK: Luuk van de Kuilen 6x, Else de Vries, Hugo van Woudenberg, Gilbert Punt allen 2x, Floor van de Kuilen en Joska van de Kieft beiden 1x.

Bron: Barneveldse krant