ODIK 2 - Unitas 3

ODIK 2 trof het niet tijdens de wedstrijd tegen Unitas 3, op 14 september; de herfst sloeg in alle hevigheid toe, waarbij een hinderlijke wind dwars over het veld stond en de regen in ongenadige vlagen de spelers teisterde.  Des te knapper was het dat dit jonge team kans zag om verzorgd korfbal op het soppige veld te leggen en daarbij het altijd lastige Unitas aan banden te leggen.

Onder deze beroerde omstandigheden kon natuurlijk geen hoge uitslag worden verwacht.
Die kwam er ook niet, maar wel zag ODIK kans om een dubbel zo hoge score op het bord te krijgen als Unitas; 10-5.

ODIK 2 staat na deze knappe overwinning op een fraaie 2e plek in de res. 2e klasse E.
Niet alleen de spelers hadden last van het herfstweer, ook de ODIK-fotograaf werd er zwaar door gehinderd.
Vandaar dat de wedstrijdbeelden een wat waterige sfeer uitstralen. Volgende keer beter!!