ODIK 3 - MIA 3

ODIK 2 en 3 steken elkaar dit seizoen naar de kroon; beiden spelen om een hoge positie in de res. 2e klasse. ODIK 2 in groep E en ODIK 3 in groep F. Het derde had op 14 september de opdracht om zijn ongeslagen positie te handhaven in de lastige wedstrijd tegen Mia 3.
De start was hoopgevend, want al snel stond er een 2-0 voorsprong op het bord.
Maar de ploeg uit Amersfoort krabbelde terug naar 2-2, waarna ODIK opnieuw op 2 punten voorsprong kwam, 5-3.
Ook bij rust bestond die marge nog; 6-4.

Na rust tapte Mia uit een ander vaatje. Sneller, scherper en doeltreffender. Dat resulteerde er in dat ODIK zich met een 8-10 achterstand werd geconfronteerd.
Door in de gutsende regenbuien alles uit de kast te halen kwam ODIK bij 12-12 weer langs zij, maar bleef het moeilijk houden.

De omslag kwam toen Brandien werd ingebracht. Zij schoot, zoals gewoonlijk, met scherp en tekende tegen het eind van de wedstrijd voor 2 treffers; 14-12. Mia was gevloerd en vlak voor tijd werd zelfs met 15-12 de kers op de taart geplaatst.

ODIK 3 voert nu met 6 uit 3 en een doelsaldo van +10 de ranglijst aan. Een knappe prestatie, die om een goed vervolg vraagt!
De wedstrijdbeelden zijn hier te zien.