ODIK 5 - Synergo 5

De korfbalsterren van het illustere ODIK 5 zijn van plan om dit jaar een gooi naar de titel in de res. 4e klasse te doen.  De toon is na 3 wedstrijden al gezet, want met een score van 5 uit 3 en een doelsaldo van +22 prijkt het team op een eervolle 2e plek.

Op zaterdag 7 september moest de strijd worden aangebonden met Synergo 5.
De rood-witten beschikken niet over een eigen trainer-coach, maar dat hoeft ook niet, want de groep bulkt van de routine en kan zichzelf uitstekend redden.
Ook tegen Synergo bleek dat, al ging het niet "van een leien dakje". De Utrechtenaren lieten zich niet afschudden en scoorde lustig met de rood-witten van aanvoerdster Marieke mee.
Pas tegen het eind van de wedstrijd wisten ze het beslissende gaatje te slaan. Linda loste Esther af en de wedstrijd werd gecontroleerd uitgespeeld naar een eindstand van 15-10.
De wedstrijdbeelden zijn hier te zien.