ODIK 6 - Devinco 6

Alhoewel het soms lijkt dat alles bij ons om ODIK 1 draait, haalt ODIK zijn kracht mede uit de diversiteit.
Wedstrijdkorfbal, breedtekorfbal, korfbalfit, damesteams, kangoeroes enz.
Alleen gebeurt dat in een relatieve anonimiteit. Geen krantenkoppen, weinig nieuws op de ODIK-site, nauwelijks publiek langs de lijn.
Maar de gedrevenheid en het plezier in het spelletje is er bij de andere teams niet minder om. Om over het fanatisme nog maar te zwijgen!
Het lijkt daarom goed om af en toe eens op andere tijden en andere plekken op ons prachtige sportcomplex te kijken.

Zoals op 7 september, rond 2 uur 's middags, toen ODIK 6 zijn wedstrijd tegen Devinco 5 speelde.
Wat er aan techniek en tactiek mogelijk ontbrak, werd met strijdlust en inzet dubbel en dwars gecompenseerd.

Hoewel een gelijkspel in de lucht hing en ook zeker verdiend zou zijn geweest, werd er met 1 miezerig puntje verschil verloren; 13-14.

Een wedstrijdfoto's leveren een aardige sfeerimpressie op.

Binnenkort komen ook andere teams op deze site in beeld.