ODIK A1 - Victum A2

Op basis van de recente trainingen en de oefenwedstrijden is trainer-coach Bram v.d. Brink uitgesproken optimistisch over zijn juniorenselectie.
Hij verwacht met deze groep voldoende kwaliteit in huis te hebben om hoge ogen te gooien in de 2e klasse D. Vanuit het oogpunt van aansluiting op de seniorenselectie is het ook van groot belang dat onze junioren minimaal op 1e klasseniveau gaan acteren, dus hopelijk kan ODIK A1 zijn ambities waarmaken.

De eerste graadmeter was Victum A2. Een taaie tegenstander, waarmee ODIK de nodige moeite had.
Wel bleven de rood-witten (onder leiding van de goed fluitende Henk van Woudenberg) voortdurend aan de goede kant van de score, maar echt loskomen zat er nog niet in.
Pas tegen het eind van de wedstrijd, toen bij Victum de pijp een beetje leeg raakte, kon de ploeg van Bram een geruststellend gat van 4 doelpunten slaan.
Dat leverde na 70 minuten een terechte 12-8 overwinning op.
De eerste buit is binnen!

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.