ODIK C2 is kampioen!

Dindoa C3 – ODIK C2

Larissa
: Zaterdag 16 maart was het zover; de C2 kon kampioen worden. Helaas konden Willianne en Francisca niet mee.. Dit vond het team erg jammer.

Het team had er super veel zin in om te gaan winnen van Dindoa. In de aanval begonnen Edgar, Stefan, Maureen en Nadia. In de verdediging Mike, Bart, Marjet en Anya.  De zenuwen waren zichtbaar aan het begin van de 1e helft. Gelukkig herstelde zij zich en gingen ze met een 1-4 voorstand de kleedkamer in.

In de 2e helft waren de zenuwen weg en kon er lekker gespeeld worden. Er werd geknokt voor elke bal want niet alleen winst was belangrijk. Er moest ook met minstens 3 doelpunten verschil gewonnen worden. De 2bankzitters mochten ook nog spelen. Niels en Latysha kwamen er in voor Nadia en Bart.

De 3e helft hebben we ook gevierd met chips en frisdrank. Helaas waren de meiden niet zo snel als de jongens… Ze hadden zo’n dorst dat het drinken al op was voordat er geproost kon worden.
De complimenten gaan uit naar het team. Wat een inzet en wat zijn jullie gezellig met elkaar. Ook de complimenten aan Francisca en Willianne! Wat maken jullie er een top team van!

Ga zo door! En ik vond het leuk om jullie te coachen

Edgar: Het was een spannend wedstrijd maar toch leuk

Stefan: Het was erg spannend aan het begin vooral omdat we 1-0 voor kwamen te staan maar later scoorde Mike er heel erg veel waardoor we dik voorstonden. Yay! We zijn kampioen.

Mike: Het was een ERG leuke wedstrijd, veel gescoord en iedereen in ons team heeft goed gespeeld!

Niels: Het was een zeer spannend wedstrijd. Na de 1-0 van Dindoa kwamen we rustig op gang. Latysha en ik zaten op de bank. We maakten foto’s en schreven de doelpunten op. We gingen met 4-1 de rust in. Na de peptalk van Larissa, begon het team scherp in de 2e helft. Ze gingen er in. Op de klok stond nog 15 minuten en na het fluiten van de scheids mocht ik erin. Ik maakte nog 2 doorloopballen. Iedereen speelde GEWELDIG! Mijn complimenten. De laatste minuten tikten weg op de klok met de stand 3-9 voor ons. Toen waren we kampioen! We kregen chocolade medailles om het te vieren. Een mooie overwinning als afsluiting van dit leuke gezellige zaalseizoen.

De meiden:  Yeah, we hebben gewonnen met 3-9! Daarna hebben we een record snel douchen gemaakt.