Vierde positie definitief voor Barnevelders

BEP – ODIK

In de laatste wedstrijd van het seizoen was de inzet voor beide ploegen gelijk. De vierde positie in de eindstand van de overgangsklasse. De Barnevelders die het siezoen uitstekend begonnen kenden in de loop van het zaalseizoen wat wisselvallige resultaten. De winst op BEP van afgelopen zaterdag zorgde ervoor dat er toch met een goed gevoel afscheid werd genomen van de zaal.
Het eerste duel tussen beide ploegen werd overtuigend gewonnen door de Barnevelders. Met 27-20 wonnen de Barnevelders in eigen huis van de ploeg uit Purmerend. Op bezoek bij BEP werd het een heel stuk spannender. In een gelijkopgaande wedstrijd was het continu spannend. Luuk van de Kuilen en Hugo van Woudenberg schoten met scherp en de ploegen gingen bij een 10-11 stand rusten. Ook in de tweede helft ging het gelijk op. Else de Vries werd ingebracht voor wat meer aanvalskrant en ODIK trok uiteindelijk aan het langste eind. Via een krappe 19-20 overwinning sloten de Barnevelders het zaalseizoen winnend af. Het resultaat mag er zijn. De vierde plek ligt één plekje lager dan de doelstelling om in de top 3 te eindigen. Toch kunnen de Barnevelders trots zijn op, zoals al eerder vermeld, het beste resultaat uit de historie van de club.

Doelpuntenmakers: Luuk van de Kuien 11x, Hugo van Woudenberg 6x, Gilbert Punt, Corné Jonker en Florien van de Kuilen 1x.

Bron: www.barneveldsekrant.nl