ODIK – Oost-Arnhem

De kampioensaspiraties van ODIK kunnen in de ijskast. Hoewel de Barnevelders dit jaar nog hadden betiteld als een leerjaar behielden de Barnevelders na de prachtige overwinning van vorige week nog altijd een kleine kans op het kampioenschap. De ploeg van Adriaan van Dijk kon zaterdag niet voorkomen dat Oost-Arnhem een puntje mee naar huis nam en daarmee ook de kans op een kampioenschap flink deed slinken.

In de openingsfase kwam ODIK in de eerste aanval nog op een 1-0 voorsprong, waarna het echter Oost-Arnhem was dat de wedstrijd in handen nam. Al snel greep Adriaan van Dijk in door de ploeg middels een time-out even tot de orde te roepen. Tot op 8-7 ging het vervolgens gelijk op en was het een aantrekkelijk schouwspel. Beide ploegen kregen echter onder hoge verdedigende druk een fase lang geen treffer op het scorebord. In de eerste helft was er sprake van een opeenstapeling van persoonlijke fouten. Een groot aantal spelers deed hier in mee, wat er voor zorgde dat het vooral spannend, maar niet van een hoog niveau was.

In de tweede helft werd het duel al maar spannender. ODIK maakte een kleine achterstand ongedaan en liep zo uit naar een voorsprong van vier treffers; 17-13. De Barnevelders lieten het initiatief echter weer aan de gasten. Zo ontstond er een ongekend spannende en doelpuntrijke slotfase. Met treffers over en weer leken de Barnevelders op een stand van 24-22, met nog anderhalve minuut op de klok, de punten binnen te hebben. Een onduidelijke strafworp en een schot met nog luttele seconden op de klok zorgden er voor dat er toch nog een gelijke eindstand op het scorebord kwam.

Doelpuntenmakers: Luuk van de Kuilen 8x, Gilbert Punt 7x, Hugo van Woudenberg, Florien van de Kuilen 3x, Else de Vries, Yasha van Kattenbroek, Willianne Davelaar 1x.

Bron: BarneveldseKrant.nl

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen