Tweemaal zes 5 - ODIK 5

Zaterdagavond om 21:45 stond er voor ODIK 5 nog een potje korfbal op het programma, en dan wel tegen de nummer 3 in de poule. Er waren ook een aantal extra spelers gevraagd omdat enkele vaste spelers ziek waren of in Bulgarije overwinterden.

Na een flinke warming up met onder andere oefeningen als estafette lopen en bemoedigende woorden van de coach kon de wedstrijd dan eindelijk beginnen.
Het stond al snel 1 tegen 1 waarna van vak gewisseld werd.  ODIK kreeg genoeg kansen en stond met rust op 5 – 6 voor.

De scheids floot in voor de tweede helft. De tweede helft ging voornamelijk over duwen, trekken en soms dan ook wel scoren.
Edwin B die gevraagd was om die dag basisspeler te zijn gooide er ook nog een paar mooie afstandsschoten in.  Francisca deed hierin ook leuk mee, echter de stippen gingen wat minder.
Patrick had een heer tegen zich die wel van enig individueel contact hield, natuurlijk bestrafte hij dit met een kleine wegtrekbal onder de paal.

Caro blesseerde zich halverwege de 2e helft  nog maar vergat niet de bal nog even omhoog te gooien zodat er weer een puntje bij op geteld kon worden.
Caro die toen echt niet meer verder spelen kon werd vervangen door Anne, die hierna ook nog even  van zich liet horen. Om wat vernieuwing in het veld te brengen werd Albert gewisseld voor Thierry.
Albert wilde niet achterblijven en gooide er ook nog maar een afstandsschotje in.
Na verder duwen en trekken werd de eindstand uiteindelijk 11 tegen 15 in het voordeel van ODIK.

De coach en tevens verzorgster (Charlotte) was zeer tevreden over het verloop van de wedstrijd.

ODIK 5 is hard op weg om kampioen te worden, echter heeft HEBBES dezelfde plannen. Aankomende zaterdag 2 Februari zullen zij elkaar ontmoeten in de veluwehal om 17:25. Supporters zijn altijd welkom!