Koploper TZ verslagen door ODIK

Het vlaggenschip van ODIK won zaterdagavond de uitwedstrijd tegen koploper Tweemaal Zes met 21-23. Door deze overwinning blijft de ploeg van Adriaan van Dijk meedoen in de strijd om het kampioenschap.
In de eerste helft was Tweemaal Zes de bovenliggende partij. De ploeg uit Maartensdijk is fysiek erg sterk en heeft veel individuele klasse. Dit zorgde ervoor dat ODIK de eerste helft continu tegen een achterstand van een paar doelpunten aankeek. Echter, de ploeg bleef knokken en wist de rust te bereiken met een gelijke stand van 12-12. Na rust kwam ODIK steeds beter in de wedstrijd. ODIK manifesteerde zich als team dat onvoorwaardelijk met en voor elkaar streed. Het team speelde erg functioneel, wat resulteerde in lange aanvallen. Verdedigend was er ook voldoende controle. Om en om scoorden beide ploegen tot een stand van 19-19. Na deze stand wist ODIK een gat te slaan van drie punten. Tweemaal Zes had hier geen antwoord meer op en de wedstrijd eindigde met een stand van 21-23 in het voordeel van ODIK. Kortom, ODIK steeg door strijdlust, passie en beleving boven de individuele klasse van Tweemaal Zes uit.

Doelpuntenmakers ODIK: Luuk van de Kuilen 9x, Hugo van Woudenberg 8x, Gilbert Punt 3x, Willianne Davelaar 2x en Yasha van Kattenbroek 1x.