ODIK slechts 1 helft goed tegen KVA

KVA – ODIK

Twee van de vier gedeelde koplopers stonden afgelopen zaterdag in Amstelveen tegenover elkaar. Een helft lang was het een spannend en gelijkopgaand duel, maar in de tweede helft nam KVA in een troosteloze ambiance snel afstand van ODIK.
In ‘De Nieuwe Bankrashal’ in Amstelveen was het een verre van gezellige ambiance. De thuisploeg speelt haar thuiswedstrijden normaal gesproken op zondagen, mede hierdoor was het grootste deel van het publiek niet naar deze thuiswedstrijd komen kijken. Het wel aanwezige publiek zag in de eerste helft dat ODIK de score opende via Florien van de Kuilen. Dat was het startsein voor een mooie eerste helft waar ODIK voornamelijk via schutters Luuk van de Kuilen en Gilbert Punt tot scoren wist te komen. De Barnevelders leunden op een aanvallend sterke basis en door het sterke steunende werk konden de Barnevelders verbloemen dat er ook verdedigend wel eens een steekje werd laten vallen.

In de tweede helft waren de Barnevelders verre van zichzelf. Er werd gehaast afgerond, schoten misten richting en ook in de steun werd het minder zorgvuldig. De thuisploeg bleef wel scoren waardoor het verschil halverwege de tweede helft al onoverbrugbaar leek. Adriaan van Dijk probeerde met twee wissels nog wat bij te sturen, maar ook dat mocht niet meer baten. Op de uiteindelijke 26-18 nederlaag viel niets af te dingen. Volgende week gaat de ploeg opnieuw in een uitwedstrijd proberen om de punten te pakken, dan tegen Rohda uit Amsterdam.

Doelpuntenmakers: Luuk van de Kuilen, Gilbert Punt 7x, Florien van de Kuilen, Regina Mulder 2x.

Bron: BarneveldseKrant.nl

Foto's van dit duel zijn gemaakt door Rob Visser, Sportfotografie.