ODIK – Dindoa

Na het verlies van vorige week tegen koploper DSC is er een grote middenmoot ontstaan in de overgangsklasse D waar ook ODIK bij hoort. In de wedstrijd tegen Dindoa was het dan ook van groot belang om de punten in eigenhuis te houden om zo in de subtop mee te draaien.
ODIK nam vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief in handen. De Barnevelders waren gretig, scherp in de afronding en wisten veel kansen te creëren. Dindoa dat bekend staat als een mentaal en fysiek sterke ploeg bracht strijd en beleving om dichtbij te kunnen blijven. ODIK bleef telkens aan de goede kant van de score maar kon in de eerste helft niet echt loskomen van Dindoa.

Na de rust, die werd bereikt bij een stand van 12-11, bouwden de Barnevelders hun voorsprong langzaam verder uit. Belangrijk was daarbij dat Dindoa niet in staat bleek om de topschutters van ODIK af te stoppen. Veelal herhalend over dezelfde schijven kwamen de Barnevelders tot een ongekend aantal treffers. Luuk van de Kuilen en Gilbert Punt waren samen goed voor 21 treffers. Verdedigend liet ODIK hier en daar nog wel wat steekjes vallen en vooral via vrije ballen en de ijzersterke dames van Dindoa was het dat ook Dindoa de twintig treffers haalde. Met 27-20 was de overwinning even overtuigend als verdiend voor de ploeg van Adriaan van Dijk.

Doelpuntenmakers: Luuk van de Kuilen 11x, Gilbert Punt 10x, Corné Jonker 2x, Malou Knibbe, Regina Mulder, Yasha van Kattenbroek, Hugo van Woudenberg 1x.

Bron: BarneveldseKrant.nl