Nieuwerkerk verslaat slap ODIK

Uit bij Nieuwerkerk aan de IJssel wachtte voor ODIK een lastige tweede wedstrijd in de overgangsklasse. Thuis werd een week geleden gewonnen van Albatros. Na een veelbelovende eerste helft kwamen de punten in de tweede helft toen geen moment meer in gevaar. Hoe anders verliep de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

ODIK startte slap terwijl aan de kant van Nieuwerkerk vanaf de eerste minuut de schutters met scherp schoten. Een veel fellere en gretigere thuisploeg pakte binnen de kortste keren een ruime voorsprong. ODIK keek tegen een achterstand van zes treffers aan op een stand van 7-1. De Barnevelders groeiden langzaam in de wedstrijd en kwamen in de loop van de wedstrijd zelfs nog tot op een punt van Nieuwerkerk. Verder dan dat zouden de Barnevelders echter niet komen. Er kwamen wel kansen, maar aanvallend bracht de formatie van trainer/coach Adriaan van Dijk te weinig om de opgelopen achterstand om te buigen. Er werd verloren met 15-13. ‘ We liepen door een slappe start eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aan. Als we dan ook nog veel te weinig velddoelpunten maken omdat het in de afronding niet loopt, wordt het moeilijk’ aldus een teleurgestelde, maar realistische Hugo van Woudenberg na afloop van het duel.

Doelpuntenmakers: Luuk van de Kuilen 4x, Gilbert Punt 3x, Corné Jonker, Hugo van Woudenberg, Yasha van Kattenbroek, Willianne Davelaar, Regina Mulder, Florien van de Kuilen 1x.