Lucratief dagje thuiswedstrijden

Op 22 september werden er op ons sportpark 10 thuiswedstrijden gespeeld. Het werd een lucratief dagje, want op 3 na werden alle wedstrijden gewonnen.
En er waren héél wat leuke spelmomenten te zien.

Zoals de 9-klapper van Huub in de F1, een prachtige doorloopbal van Renske bij de D1, fraaie aanvalsakties van Gijs-Jan en Esther in de C1, een overtuigende overwinning van de A2 tegen Spirit, concentratie in de verdediging van Mirthe in de E4, een walk-over van het 4e tegen RDZ, groot speelplezier van de jongste jeugd en heel veel meer.

Een dikke overwinning die toch bij alle betrokkenen gefronste wenkbrouwen opriep was de 32-0 overwinning van onze E1 op het piepjonge en onervaren E5 van Wageningen. Hoe kan het KNKV nou toch zo'n indeling bedenken!?!

Een impressie van deze dag is hier te zien.