ODIK 1 - Rigtersbleek 1

De eerste thuiswedstrijd van ODIK 1, tegen Rigtersbleek uit Enschede, was er bepaald niet een om met vlaggen en slingers in de analen van de vereniging op te nemen. De geblesseerde Luuk werd op zich goed vervangen door Ard, maar de machine kwam maar niet op gang.

Rigtersbleek voelde dag feilloos aan en werd gaande zelfverzekerder en dwingender.
Daardoor zag de ploeg van Hugo geen kans om los te komen en moest het Rigtersbleek tot 12 minuten voor tijd, bij de stand 13-13, naast zich dulden.

Maar zoals wel vaker was ook deze keer de eindsprint voor ODIK, waarbij topschutter Ivo weer eens een belangrijke rol vervulde.
Hij scoorde in totaal 8x, de eindstand kwam uit op 17-15.

In een naargeestige poging om de wedstrijd toch wat kleur te geven trakteerde scheidsrechter Bruggeman coach Hugo nog op een fel-gele kaart omdat hij herhaaldelijk het veld instapte om spelers te coachen.

Na twee wedstrijden delen ODIK, Telstar en NKC'51 met 4 punten de eerste plek in de 1e klasse D.
Volgend week kan er een verschilletje worden gemaakt, want dan gaat ODIK op bezoek bij NKC'51.

Een aantal wedstrijdfoto's is hier te zien.