Kampioenen op de laatste speeldag

De laatste wedstrijden van het seizoen 2017 - 2018 zijn alweer gespeeld en dat heeft voor ODIK weer aan aantal kampioenen opgeleverd. Bij de jongste jeugd haalde de F1 met 10 punten uit 6 wedstrijden de buit binnen, de E5 won met 1-4 van Antilopen, de C3 gaf Regio C1 met 3-0 klop en de B1 was met 10 uit 6 de sterkste in zijn poule.

De F1 heeft onder leiding van Marjan en Linda een enorme sprong voorwaarts gemaakt.
Er wordt volop gescoord, ze lopen goed de vrije ruimtes in, verdedigen er bovenop en gooien en vangen als de besten.
Een enkele keer wordt er al een doorloopbal genomen!

De meiden Lot, Yonna en Sanne en de jongens Rube en Luuk hebben zich uitstekend ontwikkeld en hebben zichtbaar plezier met z'n allen.
Alleen met het veters strikken valt nog winst te behalen.... :)

De wedstrijd tegen Rheko werd met een afgetekende 14-8 binnen gehaald, waarna de medailles en oorkondes konden worden uitgereikt.
Er was taart en limonade en zelfs nog een extra traktatie omdat Yonna door verhuizing de club gaat verlaten. Jammer!

Van deze kampioenswedstrijd zijn foto's gemaakt, die zijn hier te zien.

E5 is kampioen na 4-1 winst!

De C3 heeft de titel binnen!

Kampioenen van de B1