ODIK 1 pakt "De Dubbel"

Een echte verrassing was het natuurlijk al lang niet meer, maar toch was de blijdschap heel groot; ODIK 1 is ongeslagen kampioen in zowel de zaal als op het veld! "De Dubbel" werd op 26 mei onder een brandende zon binnengehaald en uitbundig gevierd.

Gelukkig had de Activiteiten Commissie zich van z'n allerbeste kant laten zien en waren er bijvoorbeeld 4 met fris water gevulde jaccuzi's geplaatst, waar jong en minder jong verkoeling kon zoeken.

Het sportpark was uitbundig versierd met rood-witte vlaggen en ballonnen, de Barre Bloazers speelden feestmuziek en twee DJ's namen later het muzikale deel voor hun rekening.
Ook het feit dat Richard Punt weer met z'n ODIK vrienden herenigd werd gaf extra cachet aan de festiviteiten.

Over de wedstrijd valt trouwens niet zo veel te melden.
Tegenstander KIOS was duidelijk geen partij voor ODIK en het was bovendien ook véél te heet om het onderste uit de kan te halen.
Destemeer viel het op dat eigenlijk alle spelers zich toch voor 100% gaven om de wedstrijd naar hun hand te zetten en het massaal opgekomen publiek optimaal te vermaken.

En er stond toch ook nog wat op het spel; de mogelijheid om 700 doelpunten in één seizoen te maken.
En dat unieke aantal werd ook gehaald: Een aanvalsaktie van Anke leverde een strafworp op, die door Gilbert keurig werd benut.

De ploeg van Hugo en zijn assistenten Marinus en Henk verdient alle lof voor de geleverde top-prestatie. De basisspelers Gilbert, Cees, Ivo, Luuk, Lydia, Willianne, Anke en Else en een keur aan invallers uit ODIK 2 hebben ODIK op een geweldige manier op de kaart gezet!

Een beetje nagenieten kan natuurlijk ook nu weer, met beelden van zowel de wedstrijd als van de feestelijkheden voor, tijdens en na de wedstrijd.