OVVO 3 maatje te groot voor ODIK 3

ODIK 3 komt uit in de res. 2e klasse G en draait daar mee in de top van het klassement.
Op 12 mei kwam koploper OVVO 3 op bezoek op het zonnige sportpark Oosterbos.

ODIK had tot nu toe 3 maal verloren en 8 maal gewonnen, de "Blauwen" hadden al hun 11 wedstrijden nog gewonnen.
Dus dan weet je dat je het moeilijk krijgt!

ODIK startte met Maaike, Linda, Herman en Mathijs in het ene vak en met Marjan, Joska, Benjamin en Stefan in het andere vak.
Tot 3-3 was er geen vuiltje aan de lucht, maar daarna dicteerde OVVO de wedstrijd en sloeg een gat van 6 doelpunten.

ODIK kwam in de tweede helft nog wel goed terug, maar weer was een dot tussengas van de gasten uit Maarssen voldoende om ruim afstand te nemen. Ook de inzet van het geheime wapen Marcel kon niet verhinderen dat ODIK genoegen moest nemen met een afgetekende 9 - 16 nederlaag.

ODIK staat nu, met 16 uit 12, op een keurige 3e plek en kan daarvan niet meer door de concurrentie worden verdreven.
Al met al een prima resultaat!

Wedstrijdfoto's zijn hier te zien.