ODIK F2 - Mia F2

Voor de meeste teams was zaterdag 10 maart de laatste speeldag van de zaalcompetitie. Zo ook voor onze kleine kanjers van de F2, die aantraden tegen de F2 van MIA uit Amersfoort.

Het team van de trainsters Linda en Marjan, bestaande uit Mirthe, Jonneke, Lars, Joas en Huub, heeft de afgelopen weken enorme vorderingen gemaakt.
Als de bal in de verdediging onderschept wordt, wordt er gelijk diep gelopen en de bal wordt dan met een lange pass naar de andere korf gespeeld voor een doelpoging.
Er wordt ook heel goed samen gespeeld rond de korf en er wordt zelfs al een aangeef neergezet om een doorloopbal te kunnen nemen!

Veel van hetgeen ze op de training leren zie je in de wedstrijden terug.
Ze spelen met steeds meer bravoure en overtuiging en, ook niet onbelangrijk, ze krijgen de smaak van het scoren te pakken!

Bij de rust stond er al een fraaie 8-2 voorsprong op het scorebord en die werd in de tweede helft uitgebouwd naar 13-7 winst.
Het is leuk om te zien dat ze zo goed vooruit gaan en dat ze veel plezier in het spelletje hebben!

De foto's van de wedstrijd tegen Mia zijn hier te zien.