Odik C2 domineert SKF C4 met 0-14

Het is zaterdag 25 November en Odik C2 heeft een uitgebreide voorbereiding achter de rug, voorafgaand aan dit duel. 
Dat hebben ze geweten in Veenendaal! Wegens de late speeltijd, 16.10, was alleen Marten Jansen mee als coach en waren Richard Punt en de onlangs aangesloten Rachel Evers er helaas niet bij. Verder was Vera Franken afwezig en Niels Dasselaar nog voor enkele weken geblesseerd. 
 
Na een stevige voorbespreking, begonnen we in de aanval met Lieke Kieft, Dominique van Ede, Patrick van de Kieft en Roan Talapessy. SKF miste duidelijk verdedigende vaardigheden, waardoor al snel de eerste strafworp werd gegeven. Dominique verzilverde deze feilloos. Lieke wist rond de 10e minuut haar dame te passeren voor een doorloopbal, waaruit de 0-2 viel.
 
De beurt is aan het andere vak met Larissa Looyen, Amy Maters, Simon Francken en Jelle Zeldenrust. Door te snijden over het blok, wist Simon er een doorloopbal in te leggen. SKF maakte vervolgend een verdedigende fout, waaruit een strafworp werd gegeven. Helaas werd deze gemist door Larissa, maar die herpakte zich snel en nam wraak door van achter de korf er een prachtig schot in te leggen.Dominique was lekker op dreef en legde een er een strafworp in. Snel erna maakte ze een doorloopbal, door te snijden over het blok en maakte zo de 0-6.Larissa en Simon herhaalden vervolgens dat kunstje en zette de stand op 0-8. Patrick werd wakker scoorde voor het andere vak met een doorloopbal en eens fraai schot de 0-9 en 0-10.

 
10 min voor tijd kwam in het aanvalsvak Dani van Kruistem er in voor Patrick en Hanna voor Lieke. In het verdedigingsvak Daniek Veldhuizen voor Larissa en David Hoogenraad voor Simon. Met een schot van Larissa en een doorloopbal van Jelle werd de stand opgekrikt naar 0-12. Dani greep zijn invalbeurt met beide handen aan en zorgde met een doorloopbal en een schot dat de stand eindigde in een respectabele 0-14. Hoewel SKF niet zozeer slecht speelden wisten we de nul te houden. Odik c2 heeft hiermee momenteel de minste tegendoelpunten uit de poule en bezit na 2 wedstrijden de 2e positie uit 7 met alleen DVO C3 nog boven zich. 

Zaterdag 2 December bent u om 10.15 welkom in de Veluwehal om de c2 aan te moedigen tegen Animo C2. 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen