Odik C2 te sterk voor Woudenberg C2 (Verlag van zaterdag 11 november)

Het zaalseizoen is aangebroken en de C2, ging met een redelijk fitte selectie op pad.  Niels Dasselaar kampt al maanden met een blessure en Hanna Smits was helaas geblesseerd geraakt met de training. Nieuw lid Simon Francken, oud speler van Juventa, begon zijn eerste competitiewedstrijd als aanvoerder. Met 12 man sterk ging Odik C2 de strijd aan met Woudenberg C2, wat over het algemeen een gewaagde tegenstander is. Na het winnen van de oefenpot tegen Sparta C2 met 11-2, waren de verwachtingen voor deze wedstrijd hoog.
Met 4-1 gingen we de rust in. We domineerden Woudenberg en wisten veel kansen te creeeren. Verschillende dingen waar we specifiek op getraint hadden, als diepteballen en snijden over het blok, kwamen tot zijn recht. Toch was goed te zien dat Woudenberg meer in zijn mars had.
De tweede helft begon Woudenberg meer van afstand te schieten, waarvanuit ze scoorden.  Woudenberg legde er 3  in, maar Odik bleef echter hetzelfde spel spelen en wist er 4 te maken. Met een stand van 4-8 kwamen Jelle Zeldenrust, Patrick Kieft, Vera Franken en Amy Maters het team versterken als wissel voor Roan Talapessy, David Hoogenraad, Larissa Looyen en Lieke kieft. Odik leek toch opnieuw in het spel te moeten komen en Woudenberg wist er nog net 1 te scoren. De stand eindigde in 5-8 Met doelpunten van Dominique van Ede, Dani van Kruistem, Lieke Kieft, Simon Francken en 4 doelpunten van Larissa Looyen.

Zaterdag 25 november, 2 trainingen en 2 clinics verder, gaan we het uit opnemen tegen SKF C4, waar we eveneens met winst naar huis hopen te gaan met hopelijk een compleet team zonder blessures!