ODIK 1 - Oranje Nassau 1

Het was niet zozeer de vraag óf ODIK 1 zou winnen van Oranje Nassau 1, maar vooral met hoeveel. In die zin viel het een beetje tegen.  
De rood-witte machine kwam maar aarzelend op gang.
Mogelijk lag dat aan de afwezigheid van de geblesseerde Ivo, maar erg waarschijnlijk is dat niet, want hij werd prima vervangen door Jasper.

Het lijkt er meer op dat de mentale instelling van de ploeg heel moeilijk op standje "maximaal" is te krijgen, om de eenvoudige reden dat de tegenstand daar geen aanleiding voor geeft. Het gaat gewoon net iets te makkelijk.
Toch is dat riskant, want ODIK is in deze poule natuurlijk de te kloppen ploeg, de prooi waarop door ploegen als ZKC (net als ODIK ook 8 uit 4) met verbetenheid gejaagd gaat worden.
Ook met het zaalseizoen in het vooruitzicht is het riskant om nu op half gas te spelen.

Oranje Nassau vormd zaterdag geen serieuze bedreiging voor de ploeg van Hugo.
De uitslag van 18-9 was wel overtuigend, maar doet toch nog onvoldoende recht aan het klasseverschil dat op het veld kon worden waargenomen.

De Amstelveners zorgden na afloop nog wel voor een merkwaardig tafereel; ondanks het verlies werd er plotseling vrolijk gedanst en gezongen.
Door de verjaardag van een van de spelers waren ze het verlies dus kennelijk snel weer vergeten...

Komende zaterdag komt VZOD, gedeeld nummer 3 in deze poule, naar Barneveld. Hopelijk laat ODIK dan weer zien wat "VOL DOOR" betekent!

Een aantal beelden van de wedstrijd tegen Oranje Nassau is hier te zien.

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen