Ook F puppillen de wei in

De meeste spelers uit de jeugd- en de seniorenteams zijn ooit als 6 of 7 jarige in de F-pupillen begonnen met korfbal. Die piepjonge jeugdteams vormen een kweekvijver voor later en een belangrijke basis voor een sterke en stabiele vereniging.

Dit seizoen beschikken we over 2 F-teams met zo'n 12 kinderen.
Zij speelden op 2 september hun eerste competitiewedstrijd.

Een prachtig gezicht, al die kids die nog in hun korfbaltenue moeten groeien en vol enthousiasme over het veld rennen!
Ouders die vol spanning langs de lijn hun kroost staan aan te moedigen, coaches die de spelertjes bijna letterlijk bij de hand nemen om hen het spelletje uit te leggen en een scheidsrechter die geduldig uitleg geeft waarom er gefloten wordt.
Daar kan je oprecht blij van worden!

Onze F2 moest het opnemen tegen De Meeuwen.
Tot twee keer toe was het verschil 3 doelpunten in het voordeel van ODIK, zodat De Meeuwen hun "super-sub" mochten inzetten.
Dat leidde uiteindelijk tot een 4-4 eindstand en eveneens 4-4 bij de strafworpen.

Voor de kinderen is die uitslag niet eens echt belangrijk, ze hebben met veel plezier gespeeld en kijken nu al uit naar komende zaterdag, want dan mogen ze weer!!

Heb je het gemist? Dan er gelukkig nog een beeldverslag.