Woudenberg 1 - ODIK 1

De eerste wedstrijd van ODIK 1 in het seizoen 2017-2018, uit tegen Woudenberg 1, heeft een klinkende 13-29 overwinning opgeleverd voor de rood-witten.

Ten opzichte van vorig seizoen is er nogal wat veranderd; Hugo van Woudenberg heeft nu als trainer-coach de touwtjes in handen, geassisteerd door Marinus van Ommeren.
Luuk van de Kuilen en Gilbert Punt zijn op het ODIK nest teruggekeerd en Anke Hopman en Ivo Bronst hebben de selectie versterkt.
Lydia Kas, Willianne Davelaar en Cees Snoei vormen de bekende gezichten van het afgelopen jaar.
Else de Vries was er natuurlijk ook al lang, maar door fysieke ongemakken was ze wat uit beeld geraakt. Maar nu loopt ze er als herboren bij, ze is superfit, scherp en effectief. Wat een feest om haar weer op dit niveau te zien presteren!

Zoals verwacht kon Woudenberg de ijzersterke formatie van Hugo niet echt serieus bedreigen.
Even leek het opgebouwde verschil van 8 doelpunten te verdampen, maar toen deed de onnavolgbare Luuk er een schepje bovenop en het pleit was beslecht.

Hugo maakte maximaal gebruik van de toegestane 8 wissels, waardoor ook Albert, Maarten, Manon en Rosilde hun aandeel in de overwinning konden leveren.

De ODIK formatie staat als een huis en loopt over van de kwaliteit.
Normaal gesproken mag het lopende seizoen in de tweede klasse als een opwarmertje voor "het echte werk" worden beschouwd, want geen van de opponenten in deze poule lijkt in staat te zijn om ODIK pijn te doen.
Als er geen gekke dingen gebeuren zal ODIK 1 het kampioenschap -en dus promotie- in de wacht kunnen slepen.
Zeker bij de thuiswedstrijden wordt van de achterban natuurlijk wel de nodige support verwacht.
De eerstvolgende mogelijkheid daarvoor is op 9 september, als de derby tegen DWS op het programma staat.
Komt dat zien!!

De foto's van de wedstrijd tegen Woudenberg zijn hier te zien.