Wedstrijdbeelden ODIK 1 en ODIK 2

Waar vorige week de 1e helft van ODIK 1 met een vlammende start bepalend was voor de verdiende winst op Spirit 1, was op 8 april de start juist doorslaggevend voor de nederlaar tegen Telstar 1.

Telstar scoorde 4 maal op rij zonder dat ODIK daar iets tegenover kon stellen.
Bij rust keek ODIK 1 tegen een achterstand van 7-12 aan en de formatie van Harry Schut was niet in staat om in de (veel betere) tweede helft de bakens te verzetten.
Met Jasper op de plek van de geschorste Maarten liep ODIK achter de feiten aan.
De scheprte bij de schutters ontbrak en ook een aantal opgelegde kansen met doorloopballen en strafworpen werd niet benut.

Ook met het inbrengen van Marco (voor Ard), Benjamin (voor Albert) en Malou (voor Manon) kon een 16-18 verlies niet worden voorkomen.

De achterstand op Sparta en Spirit bedraagt slechts 2 punten, dus het is zeker nog goed mogelijk om van de huidige voor-laatste plek af te komen, maar dan zal ODIK wel uit een ander vaatje moeten gaan tappen.
Kwaliteit is er genoeg, maar het ontbreekt vaak aan zelfvertrouwen en pure vechtlust.
Hopelijk laat de ploeg komende zaterdag tegen Noviomagum zien waartoe het in staat is.
Met steun van het thuispubliek moet daar iets moois uit kunnen komen!

Foto's van de wedstrijd tegen Telstar zijn hier te zien.

Voorafgaand aan de wedstrijd van ODIK 1 speelde ODIK 2 tegen EKVA 2.

EKVA staat met 10 uit 8 stevig op de 4e plek in de res. 2e klasse G en ODIK volgt met 7 uit 8 als 5e in deze poule.
Het team van Kasper Stolk laat al het hele seizoen leuke wedstrijden zien met verrassende uitslagen, dus met een beetje goede wil en "vorm van de dag" zou tegen EKVA een goed resultaat behaald kunnen worden.

Topschutter Mathijs Kroes was weer in goede doen en scoorde uit alle hoeken, waardoor ook de rest van het team in een flow kwam.
En dan kan je het als tegenstander wel schudden!

De dadendrang van ODIK 2 leidde tot een dik verdiende 22-20 winst op de gasten uit Almere.
Daarnaast was het goed om te zien dat Else weer fit genoeg is om op dit niveau te spelen en dat deed ze dan ook, in het vak met haar zus Janneke.

Een aantal wedstrijdbeelden is hier te zien.