Foto's kampioenenparade en ODIK 1 - Mia 1

Net vóór de wedstrijd van ODIK 1 tegen Mia 1 kwam het bericht binnen dat Victum had verloren van Telstar. Daarmee was ODIK 1 veilig in de 1e klasse F.

Mede dankzij de oproep op deze website was er behoorlijk wat publiek afgekomen op de belangrijke wedstrijd tegen Mia.
Want bij een gelijkspel zou de formatie van Harry Schut op eigen kracht voor lijfsbehoud kunnen zorgen.

Helaas, het publiek werd de grote verliezer, want de wedstrijd liep uit op een tenenkrommende blamage voor ODIK.

De verwachting was dat ODIK lekker vrijuit zou vlammen om de handhaving in de 1e klasse te bekronen, maar het leek wel of iedereen het wel goed vond zo.
Nou, niet iedereen, want er zijn altijd een paar spelers die ongeacht de stand en de omstandigheden "tot het gaatje" gaan, maar overall was het een krachteloze en inspiratieloze vertoning.
Mia had het voor het zeggen en speelde ODIK compleet van het veld af.
Een afstraffing van 15-29 was het pijnlijke gevolg.

Daarmee werd deze wedstrijd een anti-climax na de huldiging van de F1, C2 en ODIK 3 voor het door hen behaalde kampioenschap.
Foto's van de kampioenenparade zijn hier te zien.
De wedstrijdfoto's van ODIK - Mia staan hier .