ODIK 3 kampioen zaal

Vooraf was er bij ODIK 3 enige zorg over de kampioenswedstrijd tegen Unitas 4.
Immers, vorige week nog werd er een benauwde 15-16 overwinning geboekt op de Harderwijkers en winst was nodig om de kampioensvlag te kunnen hijsen.

Al snel bleek dat die zorgen niet terecht waren, want ODIK heerste op alle fronten en liet onder aanvoering van een uitblinkende Marcel Hertgers, Unitas alle hoeken van het veld zien.

Via een 9-2 ruststand liepen de rood-witten uit naar een 14-7 eindstand en de buit was binnen.

Tijdens de kampioenenparade, voorafgaand aan de wedstrijd van ODIK 1, later op de dag, stelden de spelers zich op in de erehaag om de kampioenen bij de jeugd (F1 en C2) de eer te bewijzen.
Al met al kan de formatie van shirtsponsor Van Doorn Tuinen terugkijken op een prima zaalseizoen, waar 20 punten uit 14 wedstrijden werden behaald met een doelsaldo van +22.

Een aantal wedstrijdfoto's is hier te zien.