ODIK onderuit in duel van gemiste kansen

Een hard werkend ODIK is er niet in geslaagd om afstand te nemen van de degradatiezone. Rigtersbleek/Cottus was nipt te sterk in een wedstrijd die meer spannend dan goed was.
 
Beide ploegen hadden grote moeite om de korf te vinden. Odik mocht daarbij aanvoeren dat het in sterk gewijzigde opstelling het veld in stapte. Met Cees (ziek), Ard (ziek) en Maarten (geblesseerd) werden drie schutters gemist.
 
Desondanks had ODIK als eerste het vizier op scherp in Enschede. Albert van de Kuilen nam zijn ploeg aan de hand en na iets meer dan tien minuten spelen stond het 0-3. Bij rust was de voorsprong (7-8) er nog altijd, al had ODIK het moeilijk.
 
De thuisploeg kon namelijk vaak herhalen, dankzij twee lange reboundheren. Ook aanvallend was met name het tweede aanvalsvak van de Barnevelders beperkt in haar mogelijkheden door het lengteoverwicht van de ploeg uit Enschede. Mede dankzij een sterk schietende Lydia Kas bleef ODIK toch lang bij. 

In het duel der gemiste kansen was Rigtersbleek uiteindelijk echter toch net iets scherper: 15-14. Omdat ook concurrent Victum verloor, blijven de Barnevelders voorlopig op de veilige zesde plek staan.
 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen