ODIK revancheert zich met zege in Houten

ODIK heeft de eerste punten in de zaalcompetitie binnen. In Houten werd Victum met 15-16 verslagen.

De winst kwam pas in de slotfase tot stand. Invaller Marco Brussaard was het goudhaantje. Met een doorloopbal en een afstandschot zette hij ODIK op 14-16. Verder dan de aansluitingstreffer kwam de thuisploeg vervolgens niet meer.
En dat terwijl Victum in het eerste deel van de wedstrijd nog de bovenliggende partij was. De ploeg stond steeds aan de goede kant van de score, al bleef het gat steeds overzichtelijk mede dankzij doelpunten van Ard van de Pols.
Bij 10-7 lukte het de thuisploeg niet om het verscil naar vier doelpunten te tillen. ODIK profiteerde, knokte zich langszij en nam in de slotfase het initiatief over. Met invallers Marco Brussaard en rebounder Benjamin Vos trokken de Barnevelders uiteindelijk de zege knap over de streep.
Daarmee revancheerde de rood-witten zich knap na de forse thuisnederlaag vorige week tegen titelkandidaat DOS (W) én de eerdere nederlaag tegen Victum in de veldcompetitie. Volgende week neemt ODIK het in de Veluwehal op tegen Rigtersbleek / Cottus, dat tot nu toe twee keer gelijkspeelde.
ODIK 2 ging met 21-12 onderuit bij de reserves van SDO (K). ODIK A1 won ruim (9-19) van TZ. 

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen