ODIK B3 kampioen in Vaassen

De B3 ging vandaag op bezoek bij Regio '72 voor de kampioenswedstrijd, een inhaalwedstrijd, met 2 punten achter op koploper Spirit.
Wegens afwezigheid van Manon Bosch en een Blessure van Aysis Bakker, vergezeld door Jessika Boersbroek (basis) en Naomi Hoogenraad van de B4 en Jantine de Knecht en Anouk ter Maten van de B1.

Lang bleef het spannend tot Elske van Dijk de openingstreffer maakt door middel van een feilloos schot van 6 meter. Even later schiet Jouke Hudding van eenzelfde afstand de 0-2 er in. Na een doorloopbal tegen, helpt Daisy van Essen Odik met een schot aan de 1-3. Het vak van aanvoerdster Anne van de Pols mag weer gaan aanvallen en Elske van Dijk is genadeloos en zorgt met een korte kans en een schot dat Odik met 4 punten uitloopt. Voor de rust weet Regio '72 terug te komen naar 3-5.

Na de rust zorgt Anne van de Pols met 2 doorloopballen voor een stand van 3-7. Alle wissels staan ondertussen in het veld en Jantine de Knecht pakt haar moment nog even met een fraaie doorloopbal. Eindstand 3-8.

Onderweg, tijdens een bezoek aan de Mac Donalds, werden de dames met een medaille gehuldigd door de trainers, die zelf een kleinigheidje in ontvangst namen.

De B3 wil met name de B4 dames Naomi en Jessika bedanken, inclusief afwezige Lotte van Veelen, die het hele seizoen hebben meegetraind en meegespeeld. Jullie betrokkenheid en inzet wordt erg gewaardeerd!