ODIK 2 - ASVD 2

ODIK 2 heeft het niet gered tegen de koploper van de 2e klasse D, ASVD. Het sterke begin, dat resulteerde in een 2-0 voorpsrong en een 7-6 ruststand, kreeg in de tweede helft geen vervolg.

ASVD wist met zijn ijzersterke team orde op zaken te stellen en won verdiend met 11-17.

Toch kan de ploeg van Kasper met een goed gevoel op de wedstrijd terug kijken.
ODIK 2 etaleerde, met name in het eerste bedrijf, een verrassende vechtersmentaliteit en sloot de Drontenaren op door er bovenop te verdedigen.
De gevaarlijke schutters van ASVD kregen daardoor nauwelijks ruimte om doelkansen te creëren.
Ook was het hoopgevend om te zien dat een aantal spelers zich in de afgelopen weken sterk ontwikkeld heeft. In tactisch en vooral mentaal opzicht zijn ze in een stroomversnelling terecht gekomen, waardoor ze ook in dit soort lastige wedstrijden zich prima staande kunnen houden.

Maar de inspanning van de eerste helft eiste na rust zijn tol.
In verdedigend opzicht ontstonden kleine scheurtjes en aanvallend nam de scherpte wat af.
En dan ben je gezien tegen een ploeg als ASVD. "Erop en erover" noemen ze dat in de wielersport.
In de tweede helft vond ASVD 11 maal de korf, tegen slechts 4 maal aan ODIK-zijde.

Volgende week gewoon weer opnieuw beginnen, uit tegen Exkwa.
Wedstrijdfoto's zijn hier te zien.