Geen punten voor ODIK 1 en 2

De eerste thuiswedstrijd van ODIK 1 en 2 hebben voor beide ploegen een nederlaag opgeleverd.  ODIK 2 greep in zijn eerste thuiswedstrijd, tegen Dindoa 4, in de 2e klasse G, naast de winst.
Goed veldspel en versterking met Joska, Benjamin en Cees, kon niet verhinderen dat de ervaren en fysiek sterke Ermelo'ers er met de winst vandoor gingen.
Toch heeft het team van trainer/coach Kasper Stolk voldoende potentieel om in het kampioenschap te blijven geloven.
Een aantal wedstrijdbeelden is hier te zien.

ODIK 1 trof kampioenskandidaat Spirit, dat zijn aspiraties volstrekt duidelijk maakte.
Met een overtuigende 17-22 namen de blauwhemden de punten mee naar Voorthuizen.
Het was een min of meer ingecalculeerd verlies van de ploeg van Harry Schut, die het visier op een realistische top-4 klassering in de 1e klasse D heeft gezet.
Foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.