ODIK C1 flikt het!

Op 28 mei was aartsrivaal Spirit C2 te tegenstander van ODIK C1.ODIK en Spirit maken samen de dienst uit in de 3e klasse F, maar Spirit had de beste papieren. Er moest gewonnen worden om samen met de Voorthuizenaren kampioen te kunnen worden.
De ploeg van Joska en Willianne ging furieus van start en dwong Spirit tegen de touwen. ODIK kwam met 1-0 voor, maar Spirit had zijn antwoord klaar.
Er volgde een razendspannende wedstrijd, waarbij beide ploegen om en om scoorden.

Tegen het eind van de 2e helft leek de buit, met een 6-4 voorsprong, binnen. Maar Spirit kwam terug naar 6-5, waardoor de laatste minuut beslissend werd.
En ODIK slaagde erin om de verdediging goed gesloten te houden, zodat bij het langverwachte laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manon  Aarsen de handen de lucht in  konden!

Van harte gefeliciteerd Martijn, Youri, Daan, Mike, Joram, Rosalie, Anke, Karinke, Gianne Rhodé en trainers Joska en Willianne!

De wedstrijdfoto's zijn hier te zien.