ODIK F1 met monsterscore kampioen

Als het tegen het einde van de maand mei loopt, is het altijd weer spannend om te zien of er bij ODIK nog kampioenen te bejubelen zijn.
In de voorlaatste wedstrijd stelde de F1 de titel al veilig door De Meeuwen finaal van het veld te spelen.

Het team van Marscha en Daniëlle, met Renske, Jesse, Ilana, Stijn en Thom, liet de gasten uit Putten alle hoeken van het grasveld zien.
Zelfs toen De Meeuwen een "super-speler" mocht inzetten en dus met "een mannetje méér" speelde, denderde de ODIK-trein onverstoorbaar door.
Het was maar goed dat de scheidsrechter alles opschreef, want iedereen raakte de tel kwijt.

Normaal gaan de pupillen uit hun plaat als er gescoord wordt, maar bij de F1 deden ze alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
Stijn (hiernaast op de foto) vertrok zelfs geen spier na zijn zoveelste doelpunt. Wel cool hoor!

Bij 25-6 was het welletjes en konden de medailles, snoep, chips en limonade in ontvantst worden genomen.

Er zijn nu 5 van de 6 wedstrijden gespeeld en onze F1 staat op 10 punten, met 83 doelpunten vóór en 27 tegen. Theoretisch kan Mia nog op gelijke hoogte komen, maar dan moeten ze met 40 doepunten verschil van onze rood-witten winnen. En dat gaat echt niet gebeuren!!

De foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.