ODIK 3 verliest wedstrijd èn Floor

ODIK 3 draait mee in de top van de 2e klasse. De inzet van de wedstrijd tegen Spirit 2, op zaterdag 7 mei, was niets minder dan de eerste plaats in deze poule.

ODIK, dat startte met Willianne, Martine, Rick en Mathijs in het aanvalsvak en Carlin, Marjan, Marcel en Stefan in de verdediging, had grote moeite om in het spoor van Sprit te blijven.
Aan de inzet lag het bepaald niet; iedereen ging vol overgave de strijd aan.
Soms zelfs met iets té veel overgave, hetgeen tot wat irritaties leidde en waarbij de scheidsrechter af en toe corrigerend moest optreden.

Nee, tam was het zeker niet!
En het was zonder die ophef al zo schroeiend warm!

Het moet gezegd dat Spirit een hoger rendement uit zijn aanvallen haalde dan ODIK.
Nét iets alerter, net iets scherper en net iets zuiverder.

ODIK verloor uiteindelijk niet alleen de wedstrijd (15-11), maar ook de koppositie en, nog veel beroerder, de voor Marjan ingevallen Floor.
Bij een op zich weinig spectaculaire actie was opeens een naargeestig "tsjak"! te horen.
Floor wist het direct: afgescheurde achillespees.
Zo zie je maar, zelfs bij een jonge, goed getrainde sportster, met een gespierd stel benen waar menig atleet jaloers op zal zijn, kan het zomaar gebeuren.
Floor is inmiddels geopereerd en zal maanden lang moeten revalideren. Sterkte en een voorspoedig herstel gewenst!

Voor de verandering staat de foto's van de wedstrijd op de ODIK website, je kan ze bekijken via deze link .