ODIK C1 - Dindoa C2

Na de nipt verloren uitwedstrijd tegen Spirit C2 moest ODIK C1 het op  zaterdag 9 april opnemen tegen Dindoa C2.
Op volle sterkte zou ODIK deze pot moeten kunnen winnen, maar zonder sterspeelster Rhodé was het bepaald geen eenvoudige opgave.

Dindoa kwam op voorsprong en de ploeg van Willianne en Joska moest dus in de achtervolging.
Dat lukt wel, maar kort daarna waren het weer de Ermelo'ers die ondanks de harde wind de mand wisten te vinden.
Opnieuw kwam ODIK langszij, maar het patroon herhaalde zich andermaal.
Het gevolg was een karige 3-3 ruststand.

Ook in de tweede helft moesten de rood-witten weer een achterstand goed maken.
Dat lukte en ODIK kwam daarna zelfs op een 5-4 voorsprong.
Helaas wisten ze die niet vast te houden, want kort voor tijd maakte Dindoa de gelijkmaker.
Jammer, al zal de neutrale toeschouwer vinden dat het gelijk spel een terechte uitkomst was.

Opvallend was dat de kleinste man op het veld, Daan, door zijn enorme inzet en goede timing wel héél veel ballen wist te veroveren.
Ook opvallend was de vooruitgang in schottechniek die de ploeg boekt. Zo heeft Anke een voortreffelijk "schot-uit-beweging" ontwikkeld, waarmee ze nog veel resultaat zal boeken!

De wedstrijdbeelden kan je hier bekijken.