Kampioenenbal bij ODIK!

Op zaterdag 12 maart kon ODIK maar liefst 4 kampioenen bijschrijven!

's Ochtends in alle vroegte moest de F1 het opnemen tegen Antilopen F1.
Het super-kwartet van Daniëlle en Marscha speelde de sterren van de hemel en rolde de tegenstanderes uit Leusden met 10-5 op!
Van de 12 wedstrijden werden er 10 gewonnen en slechts 2 verloren.
SKF F2 boekte hetzelfde resultaat, waardoor beide ploegen het kampioenschap konden vieren.

De wedstrijdbeelden zijn hier te zien.

Aansluitend betrad ODIK B2 het strijdperk.
De tegenstander van vandaag, Fortissimo B2, had nog maar 6 punten verzameld en bij ODIK stond de teller al op 19 punten.
De ploeg van Ard en Anneloes liet geen misverstand bestaan over de ambitie om kampioen te worden in de 3e klasse E.
Dan moest er wel gewonnen worden, want concurrent Mia zit ODIK op de hielen.
En gewonnen werd er!
Pas op 10-2 stopte de teller, waarna de medailles in ontvangst konden worden genomen.

Foto's van de wedstrijd zijn hier te zien.

Helaas kon uw fotograaf niet bij de kampioenswedstrijd van ODIK 7 zijn.
Hij was nog wel net op tijd terug om de winnaars van de 7e klasse D op de gevoelige plaat vast te leggen.

En dan was er 's middags de klapper van de C2.
Het team van Richard en Cees komt uit in de 4e klasse C en moest van de 14 wedstrijden maar 2 keer een gelijk spel toestaan.
Ook in de wedstrijd tegen Dindoa was er geen twijfel wie de terechte kampioen was.
Maar liefst 14 keer werd er gescoord en er werd slechts 1 tegendoelpunt geïncasseerd.
Ongeslagen kampioen worden is een prachtige prestatie!

De foto's van deze walk-over kan je hier zien.