Veluwehal kleurt rood-wit

Afgelopen zaterdag zag de Veluwehal de hele dag rood-wit van de vele ODIK teams die thuis speelden. Bij de jeugdteams was sprake van wisselend succes. Zes teams moesten de punten aan de tegenstanders laten, twee teams speelden gelijk en acht keer werd er winst geboekt.

Het zwaarste verlies, met een verschil van 8 doelpunten, werd door de E1 geleden, tegen de E-selectie van Spirit.
De grootste overwinning, met 11 voor en 1 tegen, kwam op naam van de C1 tegen Sparta Zwolle.

Voor de meeste spanning zorgde de C2. Als lijstaanvoerder van de 4e klasse G moesten ze tegen de nummer 2, Sparta Nijkerk.
Bij winst zou het kampioenschap al bijna binnen zijn, maar het bleef steken op een 4-4 gelijk spel. Het verschil blijft daardoor slechts 2 punten, dus de komende weken moeten ze nog flink aan de bak!

Van een paar jeugdwedstrijden zijn wat foto's gemaakt. Door geëxperimenteer met lenzen is de kwaliteit niet denderend, maar het is niet anders.
De foto's van de jeugdwedstrijden staan in één album, maar je kan wel bij een bepaald team beginnen:
C4
C2
C1
A2
A1

Ook bij de senioren waren er blije en teleurgestelde gezichten. ODIK 3, 5, 6 en 7 pakten de volle winst. ODIK 4 kwam remise overeen met Antilopen, terwijl ODIK 1 en 2 de punten aan het sterke Sporting Trigon uit Leiden moest afstaan. Van ODIK 2, 4 en 5 is een verzamel-album gemaakt. De verschillende teams zijn als volgt te vinden:
ODIK 5
ODIK 4
ODIK 2

Traditiegetrouw is er van de wedstrijd van ODIK 1 een apart foto-album gemaakt, dat kan je hier zien

De E2 was Team van de Week. Hun optreden is hier te zien.