ODIK A1 deelt de punten met SKF

Odik A1 speelde op zaterdag 23 januari tegen SKF waarmee ze de vijfde plek op de ranglijst deelde. Als ODIK deze wedstrijd zou winnen, draaien ze gewoon weer mee in de top 4.
Maar SKF was niet naar Barneveld gekomen om cadeautjes weg te geven.

Onze A1 begon de eerste helft erg matig en ze gingen met 2 punten achterstand de rust in.

In de tweede helft wist het team van Marco en Cor het goede spel van vorige week (winst tegen koploper Synergo A1) weer op te pakken.
Het visier stond weer scherp en de vechtlust nam toe.
Odik pakte de Veenendalers in de wurggreep en met nog een minuut of vijf te spelen wist Odik met 2 punten verschil voor te komen.

Maar een wedstrijd is pas gespeeld als het laatste fluitsignaal heeft geklonken.
En dat duurde in dit geval net een paar minuutjes te lang, want SKF hield het hoofd koel en kwam terug naar 14-14.
Het slotoffensief van ODIK leverde geen score meer op, waardoor de wedstrijd in een puntendeling eindigde.

Odik A1 staat nu samen met SKF op de vijfde plek. Volgende week staat de kersverse koploper Dalto op het programma. Dat wordt dus een zware opgave, maar eerdere wedstrijden hebben laten zien dat ODIK ook tegen deze sterke ploeg niet kansloos hoeft te zijn.

Foto's van dit spannende duel zijn hier te zien.