ODIK C1 grijpt naast de winst

ODIK C1 komt uit in de 3e klasse D, waarin ook streekgenoten Spirit en Revival uitkomen. Op 16 januari werd de derby ODIK C1 - Spirit C2 gespeeld.

In de wedstrijd daarvóór werd koploper Rood-Wit verslagen door het laaggeplaatste Revival.
Dat betekende dat de winnaar van de wedstrijd tussen ODIK en Spirit de koppositie in deze poule zou overnemen.

Van de frivoliteit waarmee het team van Joska en Willianne kan spelen was deze keer weinig te zien. Het loop- en baltempo lag te laag en het aanvalsspel was erg statisch.
Omdat ook de Voorthuizenaren niet hun beste partij speelden, werd het een wat taaie wedstrijd.
ODIK nam wel de leiding en wist die positie heel lang vast te houden.
Heel lang, maar net niet lang genoeg.

Drie minuten voor tijd kwam Spirit met 5-5 naast ODIK en in de laatste minuut trok het met een gelukstreffer zelfs de winst naar zich toe.
Jammer, want ODIK heeft kwaliteit genoeg in huis om dit soort wedstrijden te winnen.
Maar ja, soms zit het tegen.

ODIK, Spirit en Rood-Wit staan dicht bij elkaar dus met nog 5 wedstrijden te gaan is er nog van alles mogelijk.
Een aantal wedstrijdbeelden is hier te zien.