KVZ 1 - ODIK 1 (30-23)

Het publiek in Zutphen was de grote winnaar bij de wedstrijd tussen KVZ en ODIK. De twee teams scoorden in vijftig minuten tijd aan de lopende band. Uiteindelijk kwam thuisploeg KVZ als winnaar uit de strijd. ,,Op het laatste kwartier na hebben we een hele goede wedstrijd gespeeld", vertelt ODIK-coach Harry Schut die zijn ploeg nieuwe stapjes zag zetten. ,,De eerste helft was meer dan goed. Dat was gaaf om te zien. We speelden heel dynamisch en het scorend vermogen was hoog. Daarnaast wisten we veel druk te zetten op hun schutters." Aan de hand van Benjamin Vos pakte ODIK een ruime voorsprong; vlak voor rust wist KVZ pas voor het eerst langszij te komen. Schut: ,,We haakten aan, maar in het laatste kwartier moesten we KVZ laten lopen. Ik probeerde nog wat te forceren, maar het gokje op de aanval pakte verkeerd uit."

[Doelpuntenmakers: Ard van der Pols 6, Malou Knibbe 4, Benjamin Vos 4, Cees Snoei 4, Willianne Davelaar 2, Marco Brussaard 2, Maarten Ike 1.]

Bron: Barneveldse Krant