Zaalcompetitie van start

De eerste zaalwedstrijden zitten er weer op.
Voor ODIK was dat met wisselend succes. Van de 16 wedstrijden werden er 8 verloren en 7 gewonnen.  De vlotte rekenaar weet dan dat er één wedstrijd onbeslist eindigde.

ODIK 1 en 2 speelden hun thuiswedstrijd in Ut Sporthuus.
Een paar handen vol supporters hadden de moeite genomen om naar Lunteren af te reizen, sommigen zelfs per fiets en die hielden daar een behoorlijk nat pak aan over!

ODIK 1 moest het opnemen tegen BEP uit Purmerend.
Het eerste kwartier van de wedstrijd was bijzonder hoopgevend. ODIK kwam op voorsprong en wist die positie keurig vast te houden.
Pas bij 7-7 was het uit met de pret, want vanaf dat moment nam BEP het initiatief over. Vooral de directe tegenstander van Ard was een plaag voor de rood-witten. Een grote sterke kerel die in de rebound volstrekt onverslaanbaar was en bovendien heel makkelijk en zuiver schoot.
Het pleit voor de ploeg van Harry dat het zich niet uit het veld liet slaan en bleef knokken voor een zo goed mogelijk resultaat.
Met goed verzorgd korfbal zag ODIK kans om in het spoor van BEP te blijven.

Uiteindelijk werd het 17-24, maar die uitslag geeft wel een enigszins vertekend beeld van de werkelijke krachtsverhoudingen en doet onvoldoende recht aan de prestatie van ODIK.

Een aantal foto's van de wedstrijd is hier te zien.