ODIK B1 - SKF B2

ODIK B1 heeft het zwaar in de 2e klasse F.
Uit de 6 wedstrijden werden slechts 4 punten behaald, waardoor ODIK en Synergo samen de rode lantaarn dragen.
In de wedstrijd tegen koploper SKF B2, op 3 oktober, werd al snel duidelijk dat de jonge ploeg van Benjamin en Jochem niet opgewassen is tegen het schuttersgeweld van de Veenendalers.
Dat is ook geen schande, want, zoals gezegd, het is nog maar een jonge ploeg. Best wel talentvol, maar de wedstrijdervaring op dit niveau schiet tekort. Wel is te verwachten dat de groep zich de komende maanden goed zal ontwikkelen.
Om ook onder zware druk te kunnen presteren is naast talent en inzet ook ervaring nodig. En dat kost tijd.
In dat opzicht zit de B1 in het zlfde schuitje als de seniorenselectie.

De 12-18 eindstand geeft een reëel beeld van de krachtsverhouding.
De ploeg is nu uitgespeeld en kan zich dus gaan voorbereiden op de zaalcompetitie.

Enkele wedstrijdbeelden zijn hier te zien.