Vier kampioenen op één dag

ODIK scoorde weer lekker met de jeugdteams in het afgelopen weekeind! Maar liefst vier keer werken medailles en oorkondes uitgereikt en werd er taart gegeten.
De F1 won 5 van de 6 wedstrijden en werd daarmee onbedreigd kampioen. Met de 13-0 winst op Soesterkwartier werd het doelsaldo nog een beetje opgepoetst en kwam uit op +26.

De E1 won alle wedstrijden met ruime cijfers, zodat het ploegje van Bart en Chrisja al vóór de wedstrijd tegen Sparta de kampioensversiering op de gezichten kreeg geschilderd. Met de 7-0 winst werd hun suprematie bevestigd.

De C1 kreeg het nog even benauwd; tegen Antilopen werd met de hakken over de sloot gewonnen, waarmee de titel vanuit Leusden mee naar Barneveld kon worden genomen. Daar aangekomen lieten ze nog even hun doelpunt-dansje zien!

De C3 was al gedeeld kampioen, maar maakte met de 6-0 winst op Arena aan alle onzekerheid een einde.

Alle kampioenen gefeliciteerd namens de JTC!!