ODIK C3 herfst-kampioen

Eigenlijk was het al geen echte verrassing meer, want een week geleden bleek al dat ODIK C3 niet meer ingehaald kon worden door concurrent Woudenberg C2. Woudenberg kon hooguit nog in punten gelijk komen, maar dan nog was het doelsaldo van ODIK veel beter.
Bij winst op Arena C1, op 3 oktober, zou het meidenteam van Rachel en Christianne iedereen achter zich laten.

Het werd al snel duidelijk dat Arena geen serieuze bedreiging voor onze C3 vormde.
In alle opzichten was ODIK veel beter dan de tegenstander. Gooien, vangen, vrijlopen, organiseren, schieten en doorloopballen nemen, het liep als een goed geoliede machine.

De coaches Rachel en Christianne werden steeds enthousiaster en Arena steeds moedelozer.
Er was geen houden aan, ODIK speelde de ploeg uit Rhenen totaal van de mat af.
De eindstand was meen ik 7-1, maar ik kan er een doelpuntje naast zitten.

Na afloop kregen spelers en coaches hun dik verdiende oorkonde en medaille uitgereikt en werd er gebak met limonade geserveerd.

Een compliment voor beide coaches is op z'n plaats, niet alleen vanwege het behaalde resultaat, maar ook vanwege het enorme enthousiasme waarmee ze dit meidenteam in en buiten het veld begeleiden.
Na de huldiging bij ODIK gingen ze met hun team naar een zelf georganiseerde "High Tea" om het kampioenschap nog eens dunnetjes over te vieren. Klasse, meiden!

Foto's van de kampioenswedstrijd zijn hier te zien.