Phoenix overrompelt ODIK 1

BARNEVELD - ODIK heeft ook zijn vierde wedstrijd met ruime cijfers verloren. Phoenix was met 20-13 te sterk. Het verlies was extra zuur, omdat ODIK-coach Harry Schut en zijn team vooraf dachten dat er wat te halen viel in Zoetermeer.

Phoenix stond namelijk slechts één plaats boven de Barneveldse rode lantaarndrager. Met een overrompelingstactiek zette Phoenix de ploeg van Schut echter direct op een 6-1 achterstand.

De Barneveldse coach merkt op dat het zijn team net als in voorgaande wedstrijden aan scorend vermogen ontbrak: ,,We creëerden best veel kansen, ook in de korte zone rond de korf, maar het afronden gaat te moeizaam."

Na rust bleef Phoenix de bovenliggende partij en liep het verschil op tot tien punten. Mede dankzij sterk spel van Jasper Twilt - die samen met Maarten Ike voor de vervanging van Cees Snoeij en Richard Punt zorgde - deed ODIK nog iets terug. ,,Maar het niveau is op dit moment voor ons heel lastig", aldus Schut.

Doelpuntenmakers: Benjamin Vos 6, Ard van der Pols 3, Jasper Twilt 2, Willianne Davelaar 1, Manon Veen 1.

(Bron: Barneveldse Krant)