Respectabele nederlaag van de C4

ODIK C4 ging een zware taak tegemoet. Met De Meeuwen aan kop met 4 punten en ODIK onderaan met nul punten, moest de C4 zaterdag flink aan de bak. Er waren wat afwezigen waardoor Dione van de D2 en Lisa en Isis van de B3 mee gingen als invallers. Daar gingen we met 8 man sterk!

Althans, als de accu van een van de auto's niet leeg was. Na een hoop avontuurlijke ondernemingen hebben we de auto aan de praat gekregen en konden we vertrekken. Deze rommelige start zorgde voor een voorbereiding van slechts 5 minuten. De eerste helft werd er enorm goed verdedigd, ballijnen dichtgelopen en werden er veel ballen onderschept. Tot scoren kwam het helaas niet. De 0-0 stand in de rust tegen de koploper maakte ons erg enthouiast!

Na de rust kwam De Meeuwen C4 als herboren het veld op. Al snel liepen ze uit tot 3-0. Gelukkig werd ODIK wakker en begonnen ze ook te korfballen. Na een paar goeie pogingen kwam Thirza er langs voor de doorloopbal na 1 x te kaatsen met de aangeef, Thirza 's specialiteit! Niet veel later kwam het 2e doelpunt uit onverwachte hoek. Dione wist zich als D2 dame te bewijzen door vanaf 4 meter de bal geruisloos door de mand te schieten! Met nog 7 minuten te gaan was de spanning in de wedstrijd volop terug, bij zowel de spelers als de coaches! Helaas kwam het verlossende doelpunt niet. Maar we weten nu wel dat dit seizoen nog genoeg mogelijkheden biedt voor dit kersverse team!

geschreven door Marten Jansen

U heeft onvoldoende rechten om een reactie te plaatsen