Oefencampagne ODIK

Zo langzamerhand begint ODIK in al zijn gelederen weer een beetje op stoom te komen.
Op zaterdag 22 augustus was het weer gezellig druk op het sportpark Oosterbos. Op het zonovergoten veld speelden diverse jeugdteams oefenwedstrijden en ook over publieke belangstelling was niet te klagen.
Voor de C1 zat het niet mee; ze zouden tegen DVO C3 spelen, maar die kwamen niet opdagen. Daarom werd er maar een onderlinge wedstrijd gespeeld.
Dat gaf de trainsters Joska en Willianne in ieder geval de gelegenheid om een 5e heer uit de C2 te selecteren. Mike van Groningen was daarbij de gelukkige.

Voor de C2 waren er wel tegenstanders van DVO. Dit team is in vergelijking met vorig seizoen behoorlijk op z'n kop gezet. Van de dames is alleen Sanne nog over en bij de heren zijn Jan Willem, Jeffrey en Arjan gebleven.
Het team is aangevuld met spelers uit de D van vorig jaar. Het zal dus wel wat tijd vergen om er een hecht team van te maken, maar dat kan je gerust aan de trainers Richard en Cees overlaten.
Deze twee selectiespelers zullen er alles aan doen om er met hun groep een mooi seizoen van te maken. De oefenwedstrijd tegen DVO gaf in ieder geval hoop voor een positief verloop van de competitie.

ODIK 1 en 2 speelden 's middags in het bloedhete Nijker een toernooi bij het Sparta van Hugo en Eric.
Het jonge ODIK 2 kon lang goed meekomen met Sparta 2, maar de ploeg van Herman moest tegen het eind de winst aan het sterke Sparta 2 van Eric Cramer laten.
Het inpassen van de talenten uit de A1 met de "aankopen" Lianne en Anneloes en de spelers van vorig seizoen vormt voor Herman de hele uitdaging, maar dat zal hem vast wel gaan lukken.

Trainer-coach Harry Schut gebruikte het toernooi om zijn keuzes voor een definitieve selectie te maken. Of hij daarin geslaagd is, zal binnenkort op deze site zijn te lezen. ODIK 1 moest alle zeilen bijzetten om de ervaren krachtpatsers van Sparta 1 te beteugelen. Lange tijd ging dat ook heel goed, maar het gebrek aan scorend vermogen brak de ploeg uiteindelijk op. De teller bleef op 9 steken, waar Sparta er 14 tegenover stelde. Het visier is nu gericht op de competitie, die komende zaterdag, 29 augustus, van start gaat.